Cați au instalat deja iOS 8 ?

Publicat pe 24 sept. 2014 - 8:10 de Mîrzac Iulian

iPhone 6

De pe 17 Septembrie a fost disponibil sistemul de operare iOS 8 pentru update pe majoritatea tabletelor și telefoanelor lor, numit cel mai mare update de la apariția App Store încoace, și dacă te uiți pe lista de update-uri este de înțeles. Astăzi compania anunță care este rata de adopție a noului sistem de operare. Încă odată mă surprinde pentru că nu a trecut decât o săptămână. Deci într-o săptămână jumătate dintre utilizatorii de iPhone-uri și Tablete care suportă iOS 8 și-au făcut update. Este o realizare foarte mare și cred că disponibilitatea unei noi versiuni a sistemului de operare pe cat mai multe device-uri și cât mai repede posibil este unul din cei mai importanți piloni ai companiei. Practic îi fac fericiți pe toți deodată :P.

Procentul exact de utilizatori care au instalat update-ul este de 46%. Informația este a fost publicată de Apple pentru developeri și informația este bazată pe statisticile din App Store. Luna trecută iOS 7 atingea 90% din terminalele care îl suportau, și încă domină cu 49% dintre ele.

Se pare că între timp 10 milioane de unități iPhone 6 s-au vândut în doar 3 zile de la lansare, așteptăm să vedem mai multe cifre.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro, scriu articole pe toate temele propuse pe site, dar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadgeturi care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: