Cați au instalat deja iOS 8 ?

Publicat pe 24 sept. 2014 - 8:10 de Mîrzac Iulian

iPhone 6

De pe 17 Septembrie a fost disponibil sistemul de operare iOS 8 pentru update pe majoritatea tabletelor și telefoanelor lor, numit cel mai mare update de la apariția App Store încoace, și dacă te uiți pe lista de update-uri este de înțeles. Astăzi compania anunță care este rata de adopție a noului sistem de operare. Încă odată mă surprinde pentru că nu a trecut decât o săptămână. Deci într-o săptămână jumătate dintre utilizatorii de iPhone-uri și Tablete care suportă iOS 8 și-au făcut update. Este o realizare foarte mare și cred că disponibilitatea unei noi versiuni a sistemului de operare pe cat mai multe device-uri și cât mai repede posibil este unul din cei mai importanți piloni ai companiei. Practic îi fac fericiți pe toți deodată :P.

Procentul exact de utilizatori care au instalat update-ul este de 46%. Informația este a fost publicată de Apple pentru developeri și informația este bazată pe statisticile din App Store. Luna trecută iOS 7 atingea 90% din terminalele care îl suportau, și încă domină cu 49% dintre ele.

Se pare că între timp 10 milioane de unități iPhone 6 s-au vândut în doar 3 zile de la lansare, așteptăm să vedem mai multe cifre.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: