iOS 8.0.1 în curând ?

Publicat pe 24 sept. 2014 - 9:05 de Mîrzac Iulian

Aplle iPhone 6 si 6 Plus 2

Dacă ați instalat iOS 8 posibil să fie printre voi câțiva care au întâlnit bug-uri, mai mici sau mai mari. Eu pe iPad Mini Retina nu am probleme momentan, poate o foaarte ușoară încetinire există la încărcarea aplicațiilor, dar nimic mai mult.

Așa cum se întâmplă la toți producătorii de software se pregătește un bugfix update chiar dinaintea lansării unei noi versiuni, pentru că ei pregătesc lansarea fiind conștienți de anumite bug-uri pe care nu le pot pregăti decât pentru o nouă versiune.

O listă cu viitoarele mari bug-uri care le vor rezolva a apărut pe MacRumors:

  • Aplicația Phone se pare că se mai blochează atunci când accesezi funcția Visual Voicemail
  • Tastatura nu apare în anumite momente când trebuie să introduci codul de verificare pentru iCloud Keychain
  • Safari: se întâmplă să nu pornească videoclipurile din anumite pagini web
  • AirDrop are probleme la trimiterea de credențiale din Passbook
  • Au fost probleme la crearea de profile VPN

Update-ul nu există mențiuni că ar rezolva probleme de stabilitate, ori performanță, sau că iPhone 4S ar fi mai rapid după acest update, care aparent are destul de multe probleme pe iOS 8. Din experiența anilor trecuți Apple vine în mai multe rânduri cu niște patch-uri până în primăvară până rezolvă majoritatea bug-urilor.

Update: Astăzi a fost trimis în grabă mare update-ul problema este că a creat alte bug-uri la mulți utilizatori, așadar a fost retras imediat pentru a nu afecta și mai mulți utilizatori iOS.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: