Cum stăm cu Social Media în România – Octombrie 2014

Publicat pe 27 oct. 2014 - 8:26 de Mîrzac Iulian

Social-Media-in-Romania-Octombrie-2014

Cristian Manafu revine cu raportul lunar al Social Media în România, creat împreună cu ZeList.

LinkedIn își continuă creșterea constantă, sunt foarte curios dacă o astfel de rețea va fi „contaminată” de oameni care nu înțeleg scopul rețelei sociale (una care are o legătură strict profesională) și vor posta videoclipuri cu pisici, copii, meme-uri, bănuiesc și sper că nu, dar vom vedea când va mai crește, deocamdată este recunoscută de cei care sunt în departamente HR ca fiind o unealtă bună pentru recrutare. De luna trecută a crescut cu peste 35.000 de conturi.

TPU strânge peste 10.o00 de noi conturi, atingând un număr de 841.262 conturi.

Instagram crește ca număr de conturi, atinge 160.000 de conturi, dar se menține un număr destul de scăzut de conturi active în scădere cu aproximativ 1.000 de conturi la 40.603, mai mare decât Twitter reușește să obțină în România. Păcat de rețea pentru că de acolo poți afla lucruri interesante.

Dailymotion este un site de videosharing care nu a mai primit statistici pentru România. În unele țări precum Franța îmi amintesc că era la un moment dat (2010 dacă nu mă înșel), era chiar competitor pentru YouTube. Conform Thinkdigital, Dailymoyion are pe lună 1.9 milioane de vizitatori unici din România, și 10 milioane de afișări.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: