De ce Apple nu va mai produce iPod Classic!

Publicat pe 29 oct. 2014 - 8:18 de Mîrzac Iulian

iPod ClassicLa conferința WSJ organizată ieri, Tim Cook a răspuns la o serie de întrebări din partea clienților. „Nu mai găsim toate piesele necesare, nicăieri pe Pământ”. Citat de mai multe publicații străine de tehnologie, Tim Cook a mai spus că nu a fost decizia lui de a elimina unul din produsele de succes a lui Apple. „Munca depusă de echipa de ingineri a fost extraordinară până acum, iar numărul de persoane interesate de produs este în scădere”.

Încă folosesc un iPod Nano (G3) cumpărat în 2008 încă se ține bine, sunt produse care țin foarte bine la trecerea timpului din ce îmi dau seama (cel puțin până acum – mai am și un iPad Mini Retina de aproape 1 an). iPod Classic avea avantajul de a putea stoca o cantitate mare de date, pentru că folosea un HDD mic, erau versiuni cu 120 GB. Imaginează-ți cum este să fii surprins cu o melodie pe care nu ai mai auzit-o niciodată în 3 ani, sau care nu ai mai auzit-o de mult, acesta este iPod Classic.

În continuare se vor putea cumpăra iPod Shuffle, iPod Nano sau iPod Touch.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: