SobeReskin – cum arati cu tatuaj

Publicat pe 15 iul. 2010 - 14:22 de Mîrzac Iulian

Incep primul articol azi cu o aplicatie web care va ajuta in cazul in care doriti sa va faceti un tatuaj. Dupa ce deschideti site-ul nu trebuie decat sa selectati daca doriti sa uploadati o fotografie de-a voastra sau sa folositi webcam-ul pentru a realiza o fotografie instant. Urmatoarea etapa esta sa selectati unul din tatuajele disponibile in partea stanga a ecranului. Va trebui sa pozitionati tatuajul unde doriti sa apara dupa care sa setati opacitatea, maleabilitatea, nivelul de contur ros, care face mult mai reala imaginea.
Dupa ce ati obtinut o imagine de care sunteti multumit si rezultatul este un efect cat se poate de real apasati Finish dupa care va trebui sa alegeti daca doriti sa downloadati imaginea trucata, sa o trimite-ti pe e-mail sau sa o trimiteti pe Facebook, Twitter sau MySpace.
Lucrul interesant la aceasta aplicatie web este modul in care ataseaza tatuajul de imagine, modificandu-i si forma, mulandu-se pe corp-ul persoanei din imagine, pentru a parea 100 % real.

Reskin.Sobe

Aici avem o imagine cu un tatuaj creat de noi:

SoBeReskin

SoBeReskin - tatuaj pe brat

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: