Rdd.me, pur si simplu citesti

Publicat pe 17 apr. 2011 - 21:07 de Mîrzac Iulian

Numarul de aplicatii web creste pe zi ce trece si gasim astazi aplicatii dintre cele mai creative care vin in ajutorul utilizatorilor pentru probleme variate. Astazi am dat peste www.rdd.me care iti da posibilitatea sa oferi cuiva o informatie „curata” si usor de citit. Mai concret orice link introdus in www.rdd.me va deveni un link scurtat iar pagina va fi complet reconstruita de la zero, eliminand totul inafara de continutul articolului reprezentat de text si imagini . Cel care primeste linkul cu articolul transformat poate deasemenea sa intre si pe pagina web originala.

Ajuta destinatarul sa citeasca articolul fara a fi distras de reclame, bannere, butoane, alte imagini, avand la dispozitie mai multe marimi de font, mai multe tipuri de font plus alte optiuni ajutatoare pentru ochii tuturor. Pentru a simplifica totul, site-ul are disponibil si un add-on Firefox care prin apasarea unui buton creeaza un link catre articol gata pentru a fi citit.

Serviciul este gratuit insa pentru cine doreste si optiunea de a salva articolele pentru a le putea citi mai tarziu sau pentru a le putea citi si pe dispozitive portabile trebuie sa platiti un abonament lunar de 5$.

Mai jos o demonstratie video a serviciului Rdd.me

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: