Update Dropbox 1.4 pentru iOS

Publicat pe 18 apr. 2011 - 16:33 de Mîrzac Iulian

Dropbox serviciul de stocare online pentru computere, tablete si telefoane mobile si-a updatat aplicatia pentru iOS. Mai multe dintre caracteristicile menite sa imbunatateasca experienta utilizatorului cu aplicatia de pe iPhone au fost adaugate in update-ul de astazi. In cazul in care nu stiti despre ce este vorba Dropbox ofera gratuit prin intermediul aplicatiei sale posibilitatea de a uploada fisiere si directoare intregi doar asezandu-le intr-un director specificat in Dropbox sincronizarea facandu-se automat. Spatiul disponibil gratuit este de 1GB avand posibilitatea de a castiga pana la 5GB de spatiu gratuit daca faceti invitatii de inscriere si alte actiuni.

Noua versiune 1.4, va permite utilizatorilor de iPhone sa trimite mai multe fotografii si videoclipuri deodata si poti alege si in ce director sa fie salvate. Noua interfata grafica a fost schimbata deasemenea pentru a imbunatati navigarea din director in director, documente favorite, fisierele uploadate si setari mai usor. Veti mai putea importa direct din e-mail fisierele atasate. Meniul a fost tradus pentru limbile Spaniola, Franceza, Germana, si Japoneza.

Daca doriti sa faceti update-ul la aplicatia voastra Dropbox intrati pe linkul catre aplicatie din App Store sau instalati-o daca nu o aveti deja instalata

If you’d like to update your app, just head over to the App Store to update it, or download it if you don’t even have the useful app on your iOS device yet.

www.dropbox.com

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: