Rata de adopție pentru iOS 8 la 80%!

Publicat pe 19 mart. 2015 - 8:11 de Mîrzac Iulian

iOS 8Anul trecut a fost un an puțin mai greoi pentru Apple, dacă vorbim aici de sistemul de operare. Imediat după lansare au fost raportate buguri care apoi s-au reparat într-un scurt timp 1-2 săptămâni, și cred că au mai fost probleme și după ce au fost lansate mai multe funcționalități importante în iOS, dar care la fel au fost rezolvate rapid. Ușor, ușor sistemul de operare a fost adoptat de cât mai mulți utilizatori, mai ales după ce iPhone 4S a primit un update de optimizare pentru viteză.

Ce pot să vă spun legat de experiența mea cu iOS 8 este că pe iPad Mini Retina (a doua variantă de iPad Mini) nu am întâlnit nicio problemă. Singurele probleme au venit de la dezvoltatorii de aplicații. Ba nu se rotea aplicația, ba layoutul era deranjat pe aplicația YouTube, a suferit mari „schimbări în spate” iOS 8. Acum sunt permise aplicații pe post de plugin-uri cum sunt tastaturile dezvoltate de alte firme, au fost introduse widget-urile pentru zona de notificări, acum dezvoltatorii de aplicații pot adăuga opțiuni de deschidere documente, linkuri, trimitere informații către alte aplicații iOS, etc.

Ce învățăm acum după ce aflăm că userii fac update la iOS 8.2 ? Mai mult ca sigur sunt fani care vor dori să-și cumpere Apple Watch și dacă până acum nu s-au grăbit să facă update din motive ce țineau de buguri întâmpinate de alți utilizatori, acum rapoartele arată o creștere mai mare pentru rata de adopție pentru iOS 8.

P.S. Anul trecut iOS 7 a atins o rată de adopție de peste 95%. Deci 95% dintre deviceuri-le portabile Apple l-au instalat.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: