Pro Evolution Soccer 2011

Publicat pe 14 aug. 2010 - 18:52 de Tita Mihai

Producatorul si publisher-ul japonez Konami a anuntat aparitia in aceasta toamna a noului joc din seria Pro Evolution Soccer, PES 2011. Jocul isi va face aparitia pe PC, PS2, PS3, PSP, Wii si Xbox 360 si producatorii promit ca va fi un joc de zile mari. Pe coperta jocului va aparea starul Barcelonei Lionel Messi.

Competitiile licentiante anul acesta in PES 11 sunt:

UEFA Champions League
UEFA Europa League
UEFA Super Cup
Copa Libertadores

Noutati importante :

Control total: Producatorii au introdus modul de pase 360 de grade, acesta oferind un control fara precedent al paselor si suturilor.

AI modificat pentru defensiva: Fundasii nu mai fug dupa orice minge, acestia raman pe pozitii si ii forteaza pe atacantii adversi sa comita greseli. In PES 11 modificarile asupra AI-ului se vor vedea si asupra portarului care nu va mai scapa la fel de multe mingi si va avea o pozitionare mai buna intre buturi.

Animatiile: Animatiile din joc au fost schimbate complet, jucatorii se misca acum mult mai precis si fluid. PES 11 contine peste 1000 de animatii noi realizate cu ajutorul a peste 100 de ore de motion capture.

Editor de stadioane: Editorul de stadioane iti da posibilitatea sa iti creezi propriile stadioane, capacitatea stadionului poate fi setata intre 1000 si 100000 de locuri. Pe langa cele 25 de stadioane din joc, utilizatorul mai poate creea inca 25 ducand totalul numarului stadioanelor din joc la 50. Se poate edita tot de la culoarea scaunelor pana la locatia acestuia (mediul urban sau rural).

Ritmul jocului: Jucatorii pot dicta acum felul in care va curge jocul, fie prin contraatacuri rapide sau construind faze din careul propriu, fazele de gol vor depinde de cat de bine vor sti jucatorii sa profite de spatiile din apararea adversa.

Grafica: Grafica din PES 2010 era cea mai realista vazuta intrun simulator de fotbal, dar PES 2011 vrea sa ridice stacheta si mai sus. Animatiile faciale ale jucatorilor sunt mai reale la fel si modul in care acestia fug, suteaza, apara sau felul in care acestia se comporta atunci cand nu sunt la minge. Secventele de replay vor avea acum parte de motion blur.

Tactica si Strategie: Echipa PES Productions a implementat in aceasta versiune mecanismul „Drag and Drop” care poate fi folosit pentru a modifica managmentul echipei,tactica si schimbarile efectuate inaintea sau in timpul partidei.Cu ajutorul animatiilor jucatorii pot vedea acum in ce fel afecteaza jocul schimbarile facute de ei.

Driblinguri: PES 11 ofera acum o gama mai larga si variata de driblinguri si scheme pe care un jucator le poate efectua,facandu-le totodata mai accesibile incepatorilor.

Master League Online: Modul Master League va avea acum componenta on-line,dand astfel posibilitatea utilizatorilor sa se dueleze intre ei pentru a obtine semnatura celor mai buni jucatori si pentru a-si crea o echipa redutabila.

Alte noutati: Pe langa editorul de stadioane, PES 11 iti va da posibilitatea sa editezi jucatori, echipe, embleme si chiar divizii intregi.

Ca si comentatori alaturi de Jon Champion nu va mai fi Mark Lawrenson, ci comentatorul ITV Jim Beglin.

Atat PES 2011 cat si FIFA 2011 vor aparea se pare si pe PlayStation 2.

Cerinte de sistem recomandate neoficiale:

  • Intel Processor – Core 2 Duo E6700 2.66GHz
  • AMD Processor – Athlon 64 X2 Dual Core 5800+
  • Placa video Nvidia  – GeForce 8800 GTS
  • Placa video ATI – Radeon HD 3800 series
  • RAM – 2 GB
  • Spatiu Hard-Disk – 8 GB
  • Direct X9

PES 2011

PES 2011

PES 2011

Trailer

Gameplay

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: