Aplicatiile iOS ale Zilei [Aplicatii Gratis]

Publicat pe 18 sept. 2012 - 9:06 de Boboc Gheorghe

Astăzi, v-am pregătit o serie de aplicații foarte populare dar și utile. Jocul Fragger vă va distra la maxim, cu aplicația Checklist+ vă puteți organiza viața, pentru o reușită mai bună, iar cu iDownloadAll puteți descărca orice doriți dumneavoastră. Pentru cei mai curioși, am pregătit StarMap 3D pentru a descoperi universul și frumusețea acestuia.

$2,99 -> Gratuit

Fragger

Lumea lui Fragger este în pericol, iar el are nevoie de ajutorul dvs. pentru a exploda toți dușmanii! Dezlănțuie abilitățile de împușcare pentru a ucide toți dușmanii și de a debloca 3 avantaje diferite!

 

$1,99 -> Gratuit

iDownloadAll – Download and View All!

Cu iDownloadAll, puteți obține viteză mare la descărcări de fișiere de pe site-uri sau servicii online de stocare direct la iPhone / iPod, puteți răsfoi și reda cele mai comune formate de fișiere. Secretul din spatele Viteza iDownloadAll  este „descărcare rapidă,  care utilizează simultan mai multe conexiuni pentru a descărca fișierul dorit. Suportă:

Video: AVI, RMVB, WMA, MP4, MPV, M4V, 3GP, MOV, FLV, ASF
Audio: MP3, WAV, M4A, AAC, CAF
Document: PDF, RTF / RTFD, DOC / DOCX, XLS / XLSX, PPT / PPTX, CSV
Text: HTM / HTML, TXT …
Image: JPG / JPEG, GIF, PNG, TIFF, BMP, TGA

 

$1,99 -> Gratuit

WebCapture+

Aplicația permite să faci un screenshot al device-ului tău pe iOS, și să o editezi ca pe oricare imagini, cu funcții incluse. De asemenea o poți trimite pe mail, și face alte lucruri interesante cu ea.

 

$0,99 -> Gratuit

Checklist+

O aplicația extrem de utilă pentru cei care doresc să-și organizeze viața. Cu un design intuitiv, poate fi manevrată de oricine.

 

$2,99 -> Gratuit

Escape 3D: Deck

Un joc captivant pentru toți cei care doresc să-și petreacă timpul liber distractiv. Trebuie să-ți folosești logica, puterea minții și intuiția pentru a scăpa.

 

$1,99 -> Gratuit

GibsNGlory

Un joc incredibil de interesant, care de pune te jar, și te face tot mai curios. Nivelele nelimitate din joc și posibilitatea de ați distruge inamicii te așteaptă.

 

$2,99 -> Gratuit

StarMap 3D

Vrei să descoperi stelele îndeaproape dar nu știi cum? Atunci aplicația îți va fi cu siguranță de folos. Peste 15,000 de stele și 300 obiecte cerești așteaptă să fie descoperite de tine.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru situațiile neplăcute. Înainte de a descărca o aplicație, verificați dacă datele de aici, corespund cu cele din App Store.

Despre Autor

Un puști pasionat de IT, de web design și de tot ceea ce se întîmplă nou în lumea IT. Un mare fan Apple, și al lui Steve Jobs! Stay hungry, stay Foolish! Facebook | Twitter

Postează un comentariu: