Poti plati factura RDS prin PayPoint !

Publicat pe 17 iul. 2013 - 23:26 de Mîrzac Iulian

PayPoint

De ieri RDS ofera posibilitatea platii facturii prin reteaua de magazine / parteneri cu care PayPoint are incheiate contracte. Sunt aproximativ 7300 de magazin in toata tara asa ca acum nu mai sunteti constransi de punctele de lucru RDS puteti plati factura unde aveti treaba. Recunoasteti magazinele care suporta acest tip de plata dupa logo-ul PayPoint pe care ori il are lipit de geam la intrare, ori in afara magazinului.

Vanzatorul nu trebuie decat sa primeasca factura de la voi si sa scaneze codul de bare de pe factura si incasarea se va putea face si numerar si prin intermediul unui card bancar. Chitanta primita include toate detaliile tranzactiei (data, locatia, suma, carui furnizor s-a platit).

Aceasta decizie vine ca un ajutor clientilor care nu folosesc neaparat un card si sunt mereu grabiti sau serviciul nu le permite accesul la un punct de lucru RDS. Pana acum se puteau face plati la banci, ATM-uri, online prin card / internet banking pe langa punctele de lucru RDS, asadar acoperirea acum este mult mai larga.

Serghei Bulgac, Vicepreşedinte Financiar RCS & RDS, a declarat: „Prezenţa RCS & RDS pe întreg teritoriul României îşi găseşte acum un sprijin puternic în soluţia de plăţi oferită de PayPoint România, de asemenea cu o acoperire foarte bună la nivel naţional. Astfel, abonaţii noştri au acum la dispoziţie o reţea de peste 7.300 magazine partenere PayPoint unde îşi pot plăti factura RCD & RDS, sigur şi rapid. Ne bucurăm că am semnat acest acord de colaborare şi avem încredere că profesionalismul şi deschiderea celor de la PayPoint România se vor traduce printr-un parteneriat de lungă durată, cu rezultate benefice pentru consumatorii noştri.”

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. Timus claudiu 20/04/2022 at 13:13 - Reply

    Bună ziua, am un magazin alimentar si as dori un aparat pentru plati facturi daca se poate.
    Mulțumesc

  2. Cosmina Burdujel 31/01/2022 at 11:46 - Reply

    Vreau și eu un aparat pentru plăti facturi

Postează un comentariu: