Facebook Gifts

Publicat pe 17 iul. 2013 - 12:08 de Mîrzac Iulian

Facebook Gifts

Cu Facebook Gifts poti trimite un cadou adevarat (nu virtual) prietenilor tai. Practic atunci cand ziua prietenului tau se apropie si iti apare in partea dreapta sus anuntul cu cateva zile inainte si vei avea si o optiune de a trimite un cadou (real).

Eu astazi am primit notificarea pentru noul serviciu, mi se pare util, cred ca are potential mare si poate avea succes (pentru companie pentru ca de preferat este sa oferi personal un cadou, dar lumea este comoda). Serviciul este disponibil evident doar pentru Statele Unite deocamdata cum au pornit si alte servicii Facebook (un exemplu ar fi Facebook Offers), probabil pentru Romania va trebui sa mai asteptam ani buni pana la implementare daca va avea succes.

Printre produse se gasesc cadouri generale: carduri valorice la diferite branduri cunoscute, dulciuri, vinuri, cadouri personalizate sau haioase, flori, produse pentru infrumusetare, etc.

Ce parere aveti despre Facebook Gifts ?

Facebook Gifts 2

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: