Primele imagini cu Nexus 7 2013 si un material video

Publicat pe 18 iul. 2013 - 21:45 de Mîrzac Iulian

Nexus 7 2

Au mai fost raportate si pana acum specificatii posibile, imagini cu presupusul Nexus 7 (versiunea 2013) insa acum informatiile sunt confirmate de mai multe surse externe, asadar imaginile si videoclipul ar trebui sa fie cu adevarata tableta pe care Google ar putea sa o lanseze pe 24 Iulie intr-un eveniment sustinut de companie.

Spatele pare refacut intr-o oarecare masura, are un spate mat din ce observ in comparatie cu capacul texturat pe care prima varianta l-a adus. Configuratia care ar putea sa o aiba este: Snapdragor S4 Pro, 4GB DDR3, Android 4.3 ecran LCD de 7 inch, camera frontala de 2MP si camera principala de 5MP. Probabil pentru stocare vor fi doua variante de 16GB si 32GB. Configuratia poate fi totusi diferita la lansare.

Alte schimbari nu se observa, Google au vrut doar sa upgradeze specificatiile primei variante. Problema ar fi sa nu creasca pretul de comercializare pentru ca sunt zvonuri ca ar costa intre 230 si 270 dolari in functie de stocare.

Ati plati mai mult de 1500 lei ( cat este acum in magazine un Nexus 7 cu 3G ) pentru o configuratie mai puternica ?

Sursa

Imagini

Video

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: