OxygenOS lansat pentru OnePlus One!

Publicat pe 10 apr. 2015 - 8:57 de Mîrzac Iulian

OxygenOSDupă cum vă spuneam recent, compania OnePlus va lansa un nou sistem de operare pentru OnePlus One dar și pentru următoarele telefoane pentru a elimina pe viitor probleme precum cele avute iarna trecută cu Cyanogen MOD.

Oxygen OS este bazat pe Android 5.0.2 și se aseamănă foarte mult cu Cyanogen. Include foarte multe din funcțiile de pe Cyanogen dar au adăugat noi funcționalități care te ajută să personalizezi și mai mult interfața grafică. Spre exemplu acum poți schimba pictogramele din zona de setări rapide, sa le activezi / dezactivezi sau să le schimbi între ele după bunul plac.

Decizia vine și din dorința de a oferi utilizatorilor opțiunile și funcționalități pe care le doresc de la producător fără să mai fie constrânși de deciziile pe care Cyanogen le lua pentru versiunea de Android modificată de ei. Nu au făcut modificări imense față de Cyanogen MOD deoarece nu au vrut nici să schimbe foarte mult sistemul de operare, dar și deoarece nu vor să aducă decât cele mai importante funcții utilizatorilor, cele care sunt într-adevăr utile.

Ce s-a adăugat: gesturi pe ecran pentru lansarea de aplicații, un manager de fișiere mai bun, setări rapide.

Dacă mergi pe acest link poți afla cum să instalezi sistemul de operare pe telefonul tău OnePlus One.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: