Detalii noi despre iPad Pro

Publicat pe 20 apr. 2015 - 8:48 de Mîrzac Iulian

iPad Pro vs iPad Air 2Au apărut câteva informații noi despre iPad Pro, tableta care Apple o pregătește de ceva timp ca versiune nouă cu o dimensiune de 12″ în comparație cu iPad Air 2 care are 9.7″. După cum puteți vedea și în imagini carcasele pentru viitoarea tableta Apple sunt mult mai mari. E ca și cum ai pune un iPad Mini într-o carcasă de iPad Air.

Publicația franceză a transmis în luna martie dimensiunile pe care iPad Pro le va avea: 305.7 x 222.6 x 7.2 mm. Dimensiunea nu este surprinzătoare ținând cont că zvonurile au apărut în mai multe rânduri încă de la începutul anului.

Carcasele publicate în ultima vreme de francezi și germani confirmă același design al tabletei ca și până acum, se pot observa ieșirile difuzoarelor în partea de jos și o ieșire laterală care mulți speră să fie un port USB-C. Tind să cred și eu că va fi un astfel de port ținând cont că l-au adoptat pe ultima generație MacBook lansată. Un alt motiv ar fi că tableta va fi competitor pentru tabletele Microsoft sau altele precum cele de la Lenovo, Asus, etc. care au tastatură și le folosesc cei care vor portabilitate maximă, dar și un ecran mai mare de 9.7″.

Ar trebui să primească și o configurație mai puternică, dar să vedem cum ne mai surprinde Apple, pentru că spre exemplu iPad Mini 3 nu a primit un mare upgrade în comparație cu iPad Mini Retina (2).

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: