OS 4 in 1 de la Always Innovating

Publicat pe 28 apr. 2011 - 17:50 de Tita Mihai

Nu va puteti hotara asupra unui sistem de operare? compania Always Innovating va vine in ajutor cu un software care include patru sisteme de operare in unul singur. Software-ul in cauza se numeste Super-Jumbo si ruleaza pe platforma BeagleBoard. Super-Jumbo combina patru sisteme de operare intr-un singur fisier .iso care are dimensiunea de doar 2.04 Gb. Cele patru sisteme de operare sunt Google Android 2.3, Google Chromium OS, Ubuntu 10.10 si un sistem de operare dezvolatat tot de Always Innovating numit AIOS.

Puteti folosi oricare din cele patru sisteme de operare atunci cand aveti nevoie si veti putea comuta intre un sistem  de operare sau altul fara sa fie nevoie sa dati restart. Software-ul Super-Jumbo mai poate rula si alte doua device-uri tot de la Always Innovating numite Touch Book si Smart Book. Sincer nu prea vad functionalitatea practica a acestui software dar cine stie poate va prinde la public.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: