Google Chrome ofera suport de voce prin HTML5

Publicat pe 28 apr. 2011 - 17:43 de Tita Mihai

Recent Google a lansat o noua versiune beta a browser-ului web Google Chrome care ofera suport pentru  interactiune vocala prin intermediul HTML5 cu diferite pagini web care suporta aceast standard. Acum Google Chrome a trecut la o versiune stabila care include suport de voce, ceea ce inseamna ca probabil multi dintre  voi care aveti instalata cea mai recenta versiunea stabila de Google Chrome puteti folosi aceasta functie.

Pe scurt cu ajutorul noii functii de interactiune vocala in timp real veti putea efectua mai usor traduceri si  nu numai. Aceasta functie este inclusa si in varianta web a Google Translate, asta inseamna ca acum veti  putea vorbi in engleza, franceza sau alta limba la microfonul PC-ului vostru si mai apoi prin apasarea unui buton veti putea converti spusele voastre intr-o alta limba. Pe viitor vor aparea si alte intrebuintari ale acestei tehnologii care poate fi utila mai ales pe site-uri care ofera harti, muzica sau functii VoIP.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: