OnePlus One Oficial în România!

Publicat pe 5 mart. 2015 - 8:24 de Mîrzac Iulian

OnePlus One Romania

Se pare că startup-ul OnePlus it never settles și vrea să intre oficial cu produsul lor OnePlus One pe toate piețele Uniunii Europene. Au anunțat acest lucru pe blogul lor și va fi disponibil în lista de 16 țări de mai jos printre care și România. Nu au comunicat și date concrete despre cum va fi disponibil la noi în țară, dacă trimit ei prin site-ul oficial comenzile sau pur și simplu va fi un distribuitor oficial OnePlus și la noi în țară, dar bănuiala mea este că se va putea comanda direct de pe site-ul lor și veți plăti exact cât scrie pe site plus livrare.

OnePlus va susține și trei evenimente de lansare în: Varșovia pe 9 Martie, Praga pe 10 Martie și Budapesta pe 12 Martie.

Abia aștept să văd cum decurg lucrurile, review-ul nostru pentru OnePlus One îl puteți găsi în secțiunea Review bineînțeles.

Lansări în: Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Irlanda, Latvia, Letonia, Luxemburg, Malta, Polonia, Slovacia și Slovenia.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: