Microsoft Lumia 435 lansat oficial în România!

Publicat pe 5 mart. 2015 - 8:55 de Mîrzac Iulian

Lumia 435

Microsoft anunţă disponibilitatea terminalului Lumia 435 în România. Acest model este primul şi cel mai accesibil din seria Lumia 400. Dispunând de caracteristici esenţiale de smartphone, cele mai bune experienţe Windows Phone şi acces la cele mai noi aplicaţii, dispozitivul aduce experiența Lumia Windows Phone către şi mai mulţi oameni. După ce am testat Lumia 535 pot să spun că direcția în care merge Microsoft este bună pentru smartphone-urile ieftine, poate nu foarte bună pentru cele premium, însă să plătești atât de puțin pe un smartphone și să ai acces la hărți de calitate, trasee prin oraș fără acces la internet, aplicații dintre cele mai noi, și să funcționeze și bine este un avantaj în fața telefoanelor Android și iOS.

Telefonul are o configurație numai bună pentru un smartphone entry-level, dual-core la 1.2 GHz, 1GB RAM, deci este capabil și de multi-tasking, vine cu Windows 8.1 preinstalat, dar din câte știu Microsoft a anunțat oficial că toate telefoanele cu Windows Phone 8.1 preinstalat vor primi update și la Windows 10 deci ar trebui să fiți și asigurați din punct de vedere software pentru mai mult, avantaj care iarăși la telefoanele Android de 300-400 lei nu există.

„Cum telefoanele inteligente înregistrează o creştere continuă a popularităţii, tot mai mulţi oameni îşi doresc un dispozitiv care să conțină elementele esenţiale ale unui smartphone, dar fără preţul aferent unui asemenea dispozitiv”, a declarat Rossen Petkov, General Manager, Microsoft Devices România și Balcani. „Lumia 435 este acest dispozitiv: dispune de toate caracteristicile esenţiale ale unui smartphone, de cea mai nouă versiune software Windows Phone, de mii de aplicaţii şi de serviciile de top Microsoft – totul la un preţ incredibil.”

Lumia 435 este deja disponibil în magazine la un preț promoțional de 369 lei! Dacă urmăriți un smartphone ieftin, recomand cu Windows Phone pentru că funcționează mai bine decât un Android la același preț

Specificații tehnice Lumia 435:

 
Sistem de operare Windows Phone 8.1 cu Lumia Denim
Servicii de localizare HERE Free global HERE Maps and HERE Drive+Free HERE Transit available in the Store
Display 4” WVGA LCD 800×480 pixels screen
Baterie 1560 mAh
Procesor 1.2 GHz dual-core Qualcomm Snapdragon 200
Cameră foto principală 2 MP FF, Lumia Camera
Cameră foto frontală VGA
Memorie 8GB + 30GB gratuiți în OneDrive, micro SD până la 128GB
Dimensiuni 134g

Lumia435_2

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: