Cum blochezi cererile pentru jocuri pe Facebook?

Publicat pe 18 dec. 2014 - 8:29 de Mîrzac Iulian

Probabil cel mai enervant lucru pe Facebook sunt cererile prietenilor din rețea de a intra pe un anume joc. Personal nu prea am mai primit în ultima perioadă deoarece am aplicat metoda de mai jos. Cererile apar deoarece aplicațiile cer utilizatorilor să aducă prietenii în joc pentru a obține tot felul de avantaje: credite, bonusuri de tot felul în joc, vieți, și cine mai știe ce.

Evident că există varianta unfriend, dar poate chiar nu vrei să-i dai unfriend acelei persoane. Varianta amiabilă este să blochezi cererile pentru o anumită aplicație sau de la anumite persoane.

Cum blochezi cererile?

facebook games
1. Caută meniul Games din partea stângă

facebook games activity
2. Intră pe tab-ul Activity din Games > Requests (apoi în Invites după ce termini cu requests)

facebook blocheaza cererile
3. Ignore All, dacă vrei să ignori toate cererile pentru o aplicație. Dacă apeși Ignore All poți apoi să apeși Block și să confirmi, pentru a nu mai primi cereri de la respectiva aplicație.

facebook blocheaza utilizator
4. Dacă vrei defapt să blochezi utilizatorul apasă X, lângă Accept în pasul 3. De acolo vei primi mesajul de mai sus, și vei putea bloca direct utilizatorul pentru a nu mai primi request-uri de la el.

Deci destul de simplu dacă mă întrebați pe mine, iar metoda de a bloca utilizatorul este cea mai de efect, să știți.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

4 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

 1. Gabi 24/01/2015 at 15:45 - Reply

  Un lucru bun, insa , sunt de parere ca se vor dezvolta noi metode si tot asa mai departe, pana ce Facebook va implementa un sistem de plata care sa te scate de toate astea.

 2. parbrize 05/01/2015 at 15:04 - Reply

  cel mai bun buton pentru facebook, pacat ca este doar la jocuri

 3. Victor Dulu 18/12/2014 at 10:19 - Reply

  Iulian e ok si nu prea. O sa fie alte si alte jocuri care vor fi trimise ca si cerere.

  Ideal era: You Play Games? Yes/NO

  Si uite asa scapam de probleme.

  • Mîrzac Iulian 18/12/2014 at 10:30 -

   Facem si noi ce putem ca useri de Facebook :) Evident ca ar fi fost buna o optiune de genul da sau nu. Pana acum 1 an / 1.5 ani nu am avut nici optiunile astea…

Postează un comentariu: