Microsoft lansează un anunț important legat de Lumia 535

Publicat pe 16 dec. 2014 - 8:53 de Mîrzac Iulian

Lumia 535
Ieri am publicat review-ul la primul telefon Lumia sub brand Microsoft, modelul 535. Dacă ați citit articolul cu siguranță vă amintiți că am scris că am întâlnit probleme la timpul de răspuns al interfeței grafice, și alte mici bug-uri care nu ofereau experiența de utilizare cu care m-a obișnuit Windows Phone.

Lumia 535 mi s-a părut cel mai încet de până acum, am mai folosit Lumia 520, Lumia 530 însă nici unul nu s-a comportat atât de prost. La început a fost un lag destul de semnificativ în timpul utilizării prin meniu, deci nu în nu știu ce aplicații complexe. Apoi s-a mai temperat, am mai instalat niște aplicații pe el însă marea problemă este că sunt multe momente în care apăs pe ceva și se activează ceva de deasupra sau de dedesubt. Eu sper și cred că este doar o problema ce se va rezolva cu un update, dar ce vroiam să subliniez este că Lumia 530 care este mai ieftin și mai slab funcționează mai bine.

Astăzi m-am bucurat să văd anunțul oficial pe Pocketnow.com în care Microsoft Malaezia confirmă bug-ul și că va oferi un update rapid pentru soluționarea problemelor identificate în funcționarea sistemului de operare.

Așadar motive de bucurie pentru ce-i care și-l doreau!

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

2 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

  1. parbrize 03/01/2015 at 14:22 - Reply

    nu crd ca va fi o schimbare majora

Postează un comentariu: