O rețea socială care nu este pentru români!

Publicat pe 6 mai 2016 - 8:48 de Mîrzac Iulian

Beme

Am pus acest titlu, recunosc, ca să atrag mai multă atenție asupra articolului, evident că este și pentru români însă nu pentru cei care vor să pună efecte pe videoclipuri să facă selfie-uri sau să editeze materialul video.

Vreau să vă vorbesc astăzi despre o rețea de socializare care merge într-o cu totul altă direcție față de cea a rețelelor de socializare tradiționale cum sunt Facebook, Instagram și altele. Mai exact poți împărtăși videoclipuri scurte de câteva secunde needitate și fără să vezi ce filmezi.

Este vorba de aplicația Beme, lansată Casey Neistat împreună cu amicul său Matt Hackett.

Sunt sigur că o parte știți cine este Casey, dar pentru cei care nu știu aflați că este producător de filme, reclame (videomaker cum li se mai spune) și care a și început un videoblog zilnic în care împărtășește idei despre modul lui de viață, de lucru, și multe altele.

Revenind la aplicație ce face mai exact este să transmită videoclipuri scurte direct online doar printr-un gest de apropiere al telefonului față de corp, sau cel puțin așa ni se sugerează.

Poți sa faci asta consecutiv de mai multe ori în aplicație formând un videoclip scurt automat din aceste mici bucăți, iar cei care se uita la clipurile tale pot lăsa și o reacție care înseamnă sa lași un selfie.

Folosesc aplicația încă de la lansarea din Iulie 2015 când era în beta și cu toate că nu a cunoscut un mare succes este o aplicație interesantă prin care poți împărtăși rapid momente din viața de zi cu zi.

Zilele trecute a ieșit din beta deci este la versiunea 1.0

Casey explică mai bine ce este Beme

Le puteți descărca de aici pentru iOS și Android

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: