Nokia X7 – Unboxing si prezentare

Publicat pe 25 iul. 2011 - 20:38 de Mîrzac Iulian

A venit si Nokia X7 pentru un review. Imi place design-ul ! Pana acum nu stiu de ce, dar toata lumea care l-a vazut a zis: „ce e cu design-ul asta? ” sau ” ce design urat „. Spatele curbat este facut pentru a sta in mana mai bine, iar colturile (2 dintre ele) sunt difuzoare, care ii da un aer SF, poate ca un dispozitiv extraterestru. Deci probabil e un design mai pentru geeks.

De vineri pana acum, a stat mult in stand-by si am vorbit putin la el, si am mai intrat si pe internet, si se pare ca bateria e pe moarte, daca mai tine pana maine este ok pentru un ditamai smartphone-ul de 4.3 inci.

De mentionat la design ca are un mod nou de a scoate cardul microSD si SIM. Se apasa intr-o parte sertarul ca apoi sa poata fi tras cu degetele.

Ecranul lui Nokia X7 am observat ca la lumina zilei este destul de luminos si are un touchscreen care mi s-a parut foarte precis, si iarasi va spun, eu nu am un telefon personal touchscreen si nu am gresit prea multe caractere in timp ce am intrat pe Internet sau cand am scris un SMS, iar tastatura nu are butoanele prea mari in browser.

Cu noul sistem de operare Symbian versiunea Anna prima schimbare care poate fi observata este cea vizuala. Pictogramele aplicatiilor au un alt design mai simplist si cu colturile rotunjite inspirate din produsele Apple.

Sunetul lui Nokia X7 poate atinge un volum destul de ridicat si de calitate buna la prima vedere, asemanator lui Nokia C6-01.

Video

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. Madalin 25/02/2012 at 01:28 - Reply

    Salut,am o problema destul de mare.
    Ieri am tinut telefonul la incarcat 12 ore,iar seara am ramas cu vro 2 liniute.Am vrut sa iau muzica dupa calculator-cateva melodii pentru ca nu aveam card-si mi s-a inchis telefonul.L-am bagat la incarcat,nimic.Am incercat sa il incarc cu USB,nimic.L-am tinut toata noaptea la incarcat,nimic.Azi am incercat sa ii scot bateria(nestiind ca nu am cum si cand am fortat putin carcasa mi-a aparut ceasul(care apare cand telefonul e blocat)peste putin timp a disparut.Atat,nimic mai mult si tot nu merge.
    Ma poate ajuta cineva cu vrun sfat,ce sa fac?:|

Postează un comentariu: