Vanzari record pentru Apple OS X Lion

Publicat pe 22 iul. 2011 - 21:08 de Tita Mihai

Dupa ce Apple a rupt gura targului cu vanzarile la iPhone 4 si iPad 2, iata ca un nou produs face ravagii in materie de vanzari. De fapt  cam tot ce scoate Apple se vinde ca painea calda, insa acum s-au intrecut pe ei insisi. Compania Apple a vandut peste un milion de copii ale  sistemului sau de operare OS X Lion, asta doar intr-o singura zi.  OS X Lion a fost lansat miercuri doar in versiune digitala prin intermediul Mac Apps Store la pretul de 29.99 $. Faptul ca acest sistem de operare nu este vindut si intr-o varianta fizica, confirma faptul ca Apple vrea  sa renunte la comercializarea produselor sale software prin metodele traditionale, produsele urmand sa fie disponibile doar in varianta digitala.
„Lion este cel mai bun sistem de operare creat de noi, acest sistem de operare este plin de noi functii inovatoare si este foarte usor pentru un utilizator sa treaca la acest nou sistem de operare” – spune vice presedintele diviziei de marketing din cadrul  Apple, Philip Schiller.  Aceasta afirmatie este intarita si de reactiile pozitive ale clientilor Apple si ale industriei IT in general.

„OS X 10.7 Lion pune in primul rand accent pe usurinta in utilizare si securitatea datelor, documente care se salveaza automat pe masura ce lucrati, aplicatii care pornesc automat si care arata in acelasi mod in care erau cand aplicatia a fost inchisa, aceastea sunt doar cateva dintre sutele de  imbunatatiri cu care acest sistem de operare  se lauda si care fac din Lion cel mai puternic sistem de operare. Viteza, flexibilate si putere, aceastea sunt caracteristicile principale care descriu noul nostru sistem de operare Lion” a mai adaugat Schiller.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: