Iconia Tab A100 gata de livrare, Acer pregateste „ultrabook”

Publicat pe 26 iul. 2011 - 17:44 de Tita Mihai

Acer ne tot amageste de cateva luni cu o tableta de 7 inci cu sistem de operare Android, este vorba despre modelul Iconia Tab A100 la care se pare  ca Acer se pregateste sa finalizeze procesul de productie, in prima faza urmand sa fie puse pe piata 30.000 de exemplare, numarul acestora urmand sa  creasca la 100.000 in urmatoarele luni.

De procesul de productie al acestui model s-au ocupat taiwanezii de la Compal Electronics. La sfarsitul  acestui an, Acer mai are de gand sa lanseze si o noua gama de laptop-uri ultra subtiri si ultra usoare denumite „ultrabooks”, acestea vor incorpora  ultimele procesoare de top de la Intel iar pretul acestora nu va depasi pragul de 1000 $. Se pare ca ultrabook-urile celor de la Acer vor concura cu Chromebook-urile in materie de timp de boot (6 secunde ultrabook fata de 8 ale unui chromebook), conectarea la internet se va face in doar 2.5 secunde.

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: