Nokia își dorește să pornească fresh din 2016

Publicat pe 19 iun. 2015 - 8:49 de Mîrzac Iulian

Nokia-Windows-Phone-650x365Au apărut noi informații venite direct de la companie. Nokia își dorește ca după încheierea înțelegerii dintre Nokia și Microsoft care spune ca până în 2016 nu au voie să producă smartphone-uri să pornească de la zero. Microsoft a cumpărat Nokia Devices and Services cu 7 miliarde de dolari, divizia care producea smartphone-urile Nokia până atunci. Acum poate cel mai important serviciu al lor este Nokia Here Maps, serviciul de hărți care este încă utilizat pe telefoanele Windows și care este foarte util pentru navigarea cu ajutorul GPS fără o conexiune la Internet (cu condiția să fi descărcat harta țării în care călătorești înainte).

Conform Reuters, Rajeev Suri directorul companiei Nokia este interesat să înceapă licențierea și să creeze design-ul la noi telefoane din 2016 odată ce încetează acordul cu Microsoft. „Vom căuta noi parteneri”. „Microsoft poate produce telefoane mobile. Noi vom putea crea designul și apoi vom putea folosi brandul.” Exact același lucru s-a întâmplat și atunci când au lansat tableta Nokia N1 care este produsă de Foxconn.

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

3 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

 1. alexandra 16/07/2015 at 01:42 - Reply

  Cu cat mai multi jucatori pe piata de telefoane mobile cu atat mai bine. Au disparut pentru ca nu au putut tine pasul cu concurenta. Asta este! Trebuie sa vii mereu cu ceva nou si sa ai preturi cat mai bune altfel poti sa dispari de pe piata. Cu cat exista concurenta mai mare cu atat consumatorii se vor bucura de oferte mai bune.

  • Mîrzac Iulian 17/07/2015 at 10:47 -

   Eu sunt convins ca vor face o figura buna la anul.

 2. Adam 27/06/2015 at 15:52 - Reply

  Nokia – un nume pe cale de dispariție. Multor români nu le va părea rău: oricum dispăruse de la noi ca măgaru-n ceață, lăsând multe încurcături în urmă…

Postează un comentariu: