Noi informații despre iPhone 8

Publicat pe 15 iun. 2017 - 8:17 de Mîrzac Iulian

Informațiile de pe Internet privind viitoarele terminale iPhone 8 nu mai contenesc. Apar din ce în ce mai multe confirmări pentru funcțiile ce le va include și de design.

În primul rând design-ul fără butoane pe față ar cam fi confirmat că este design-ul final care va fi prezent pe noul device. Parteneri care produc fie huse fie diferite componente au pus la dispoziție mai multe imagini care puse cap la cap confirma design-ul cu ecran aproape pe toată fața.

Al doilea lucru este că vor fi rezistente la apă și vor oferi încărcare wireless (asta s-ar putea să fie adevărat doar pentru iPhone Plus). Asta pentru că procesul de producție ar fi fost schimbat anul acesta și include testare pentru astfel de cazuri.

Aceste zvonuri sunt mai credibile mai ales că toată lumea așteaptă mai multe lucruri de la versiunea care aniversează 10 ani de iPhone. Adică așteptările nu sunt doar pentru un upgrade la viteza de procesare ci unul major cu modificări la design, funcții noi (unele dintre ele mult așteptate).

Au fost informații că pentru soluția de încărcare au colaborat mai mulți ani împreună cu Broadcom pentru a crea un dispozitiv de încărcare wireless și pentru a integra și în telefon o soluție pentru asta. Un alt zvon ar fi că Apple a lucrat împreună și cu Energous în speranța că vor putea implementa o tehnologie de încărcare wireless care permite telefonului să se încarce fără fire de la o distanță de 4.5 metri.

Senzorul de amprentă nu apare pe spatele telefonului prin urmare putem specula că ori este sub ecran, așa cum un patent iPhone 8 indica asta anul trecut, ori va fi pe lateral (în buton sau lângă – cum alt zvon spunea asta).

Încă nu putem ști 100% sigur că așa va fi până în ziua evenimentului de lansare, sau poate cu puțin timp înainte de lansare, dar eu dau 80% șanse acestor zvonuri. Poate ecranul tăiat sus mi se pare informația cea mai puțin credibilă pentru că este ciudat de implementat, dar cine știe.

Imaginile provin de la Benjamin Geskin.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: