Netflix a intrat în România! Abonamente de la 7.99 Euro!

Publicat pe 6 ian. 2016 - 21:41 de Mîrzac Iulian

Netflix Romania

Zvonurile despre Netflix că intră în luna Ianuarie în România s-au confirmat astăzi! Abonamentele încep de la 7.99 Euro după grila de mai jos. După cum vedeți nu primiți și calitate FullHD, iar nivelul de calitate este sub cel de pe HBO GO (720p) la prima vedere.

Prima lună este gratuită, dar bineînțeles va trebui să introduci datele cardului pentru crearea contului și să fii atent să anulezi contul dacă nu te mulțumesc serviciile lor.

Din păcate nu sunt și subtitrări în limba română momentan.

Netflix Romania - Planuri

Am fost înscris de mult timp la ei în lista de așteptare pentru momentul când vor lansa în România. Mi-am făcut cont, dar nu am rămas foarte impresionat, cred eu că am avut așteptări mai mari pentru titluri. De ce nu am rămas impresionat: sunt titluri pe care le-a văzut toată lumea. Îmi place că HBO GO surprinde cu titluri care nu au fost Blockbustere, dar totuși sunt filme foarte bune. Sunt filme bune pe care poate le-ai ratat.

Asta nu înseamnă că este concluzia mea finală, este doar prima impresie. Voi răscoli baza de date cu filme, însă recomandările automate făcute de Netflix sunt pentru titluri care nu le-aș revedea neapărat, chiar dacă au fost filme bune.

Exemplu: Sci-Fi 55 de titluri, le știu 80% dintre care o bună parte pot fi animații. S-ar putea să nu fie cel mai bun exemplu Sci-Fi totuși.

Netflix a fost lansat la CES în peste 130 de țări din lume, așadar cine știe cât mai durează să primim și conținut cu subtitrări în limba română.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: