Lansarea Grand Theft Auto V amanata pana in toamna

Publicat pe 5 feb. 2013 - 20:20 de Mîrzac Iulian

Grand Theft Auto V

GTA V nu va mai fi lansat in prima parte a anului cum era stabilit initial, noua data de lansare este 17 Septembrie. Platformele pe care este programat jocul sa apara sunt: PS3 si XBOX 360 inca nu a fost anuntata o varianta PC, dar poate acesta este motivul pentru care prelungirea lansarii a fost anuntata. Noua data lansare se intersecteaza de asemenea si cu lansarile noilor versiuni ale consolelor precum Playstation.

Pentru a se diferentia de versiunile precedente ale jocului Grand Theft Auto a cincea versiune va avea trei protagonisti care participa la actiune intr-o lume si mai mare decat am fost obisnuiti in GTA IV.

Gran Theft Auto V continua sa impinga noua serie catre noi cai; Rockstar North creeaza cea mai imersiva si mai frumoasa lume de pana acum in GTA” declara Sam Houser cofondatorul Rockstar Games. „Suntem foarte entuziasmati ca oamenii sa afle noi lucruri despre GTA V in lunile ce urmeaza”.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. mihai 06/02/2013 at 17:02 - Reply

    Cred ca in octombrie o sa iasa si varianta PC.

Postează un comentariu: