Nexus 7 generatia a doua este asteptata in luna Mai !

Publicat pe 31 ian. 2013 - 17:50 de Mîrzac Iulian

google nexus 7

Google si Asus au avut o colaborare  de exceptie anul trecut construind Nexus 7, o tableta care ne-a placut foarte mult si noua (cu toate ca merita un ecran puutin mai mare) si care se vinde foarte bine in continuare. Asadar anul asta se pare ca revin cu o a doua generatie a tabletei de sapte inch.

Google ar putea lansa-o chiar la evenimentul anual Google I/O organizat in luna Mai. Compania estimeaza un numar de 10 milioane de tablete livrate pana la sfarsitul anului 2013 (sunt sanse sa-si indeplineasca obiectivul).

Bazandu-ne pe sursele de pe site-urile care au aparut zvonurile se pare ca a doua generatie a lui Nexus 7 va avea acelasi pret ca si prima generatie 199-249$ in America in functie de versiune 3G/WiFi si de memoria interna de stocare.

Deocamdata nu se stie mare lucru despre ce specificatii ar putea avea insa rezolutia ecranului ar putea fi mai mare, sursele noastre spun de o rezolutie FullHD – 1920 x 1080p dar si un corp mai subtire.

Abia asteptam noul Nexus 7 !

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: