Vanzarile lui Blackberry Z10 depasesc estimarile initiale !

Publicat pe 5 feb. 2013 - 22:05 de Mîrzac Iulian

Blackberry Z10 2

Se pare ca lansarea lui Blackberry 10 a dus catre un start bun, au aparut noi cifre legate de numarul de unitati vandute in Marea Britanie pentru Blackberry Z10. In timp ce compania producatoare inca nu dezvaluie informatii privind numarul de unitati Z10 vandute, Stephen Bates editor la The Guardian declara:

„Raspunsul pietei a depasit orice asteptari. Din ce in ce mai multi clienti aleg sa cumpere Blackberry Z10″. ” Unii parteneri comerciali au spus ca in week-end au ramas fara stocuri in anumite locatii din Marea Britanie”. „Call-center-urile comerciantilor sunt asaltate de apeluri in care intreaba mai multe despre telefon dar si de unde l-ar putea cumpara”.

Declaratii cam abstracte, probabil nu sunt cifre spectaculoase, dar asteptam cifre exacte.

Telefonul BlackBerry Z10 a ajuns pe piata din Marea Britanie saptamana trecuta, ajunge astazi in Canada dar si in mai multe tari Europene: Franta, Germania, Spania si alte tari. In Romania deja este listat de unele magazine online la preturi de aproximativ 3.000 de lei : MarketOnline si QuickMobile. Bineinteles abia la Comanda nu sunt stocuri disponibile !

Sursa

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: