Konami isi deschide studio in Londra pentru a imbunatati seria PES

Publicat pe 24 iul. 2012 - 16:41 de Tita Mihai

Se pare ca lupta pentru coroana de cel mai bun simulator de fotbal devine din ce in ce mai acerba, Konami se pregateste sa infrunte EA din nou in acest an, japonezii vor sa deschida un nou studio in Londra, care se va dedica aproape in totalitate crearii seriei PES de acum incolo, studioul din Londra va fi satelitul studioul principal din Tokyo care s-a ocupat pana acum singur de franciza PES. ” Cautam oameni creativi care sa ne ajute sa ducem franciza PES pe noi culmi” a declarat Shinji Hirano boss-ul de la Konami.

Echipa care ocupa pana acum de PES a trecut prin niste schimbari de management, Kei Masuda este cel care se ocupa acum de divizia PES din cadrul Konami, el a preluat functia de la veteranul Shingo Tatasuka. Prin deschiderea acestui studio Konami spera sa capteze esenta a ceea ce inseamna fotbalul cu adevarat si sa o transfere in PES 13, si unde mai bine sa faca asta daca nu in Anglia, unde fotbalul este religie. Recrutarile pentru PES Production Studio din Londra au inceput deja.

Acest nou studio este raspunsul Konami la investitiile masive facute de Electronic Arts in studioul care se ocupa de seria FIFA, EA Canada, investii care si-au dovedit eficacitatea prin FIFA 12, simulatorul a avut vanzari mari si a primit recenzii pozitive. Anul viitor probabil o sa vedem roadele muncii acestui studio din Londra tinand cont ca mai sunt in jur de aproximativ 3-4 luni pana cand PES 13 va fi lansat pe 14 octombrie, asa ca nu cred ca londonezii vor apuca sa ajute prea mult intr-un timp atat de scurt.

Pe care dintre ele il asteptati mai cu nerabdare, FIFA 13 sau PES 13 ?

Despre Autor

Sunt editor ITnewz.ro inca de la inceput, postez in general stiri, sunt fan telefoane mobile si am inceput de curand sa fac si recenzii la telefoane de buget.

Postează un comentariu: