Samsung vinde 190 000 Galaxy S III pe zi, sau 10 milioane în 2 luni!

Publicat pe 24 iul. 2012 - 15:22 de Boboc Gheorghe

Potrivit președintelui Samsung Mobile Communication, pe care nu vi-l spun cum îl cheamă, pentru că oricum nu o să rețineți, de la lansarea vânzărilor la nivel mondial a Samsung Galaxy SIII care a avut loc acum 2 luni au fost vândute mai mult de 10 milioane de smartphone-uri.

Samsung Galaxy S III a fost lansat la Londra pe 29 mai, și s-a prezis că vor vinde 10 milioane de unități în aproximativ 3 luni. Ca urmare, planul a fost îndeplinit înainte de termen. Tot acel președinte a declarat că în fiecare zi, se vând aproximativ 190 000 de smartphone-uri Galaxy S III. În același, timp generația trecută, Galaxy S II a generat vânzări de 5 milioane de unități.

Până acum, Galaxy S III o duce destul de bine cu vânzările, însă această tendință ar putea cădea în declin în al treilea trimestru al acestui an, după Jocurile Olimpice desigur, Samsung fiind sponsorul general al Olimpiadei. De asemenea lansarea noului iPhone în septembrie-octombrie ar putea afecta vânzările.

Despre Autor

Un puști pasionat de IT, de web design și de tot ceea ce se întîmplă nou în lumea IT. Un mare fan Apple, și al lui Steve Jobs! Stay hungry, stay Foolish! Facebook | Twitter

Postează un comentariu: