Cum să instalezi Android 4.0 Ice Cream Sandwich pe Windows?

Publicat pe 25 iul. 2012 - 10:09 de Boboc Gheorghe

De-a lungul timpului am căutat tot felul de metode pentru a face posibilă rularea Android 4.0 ICS pe Windows, și am găsit o serii de soluții care nu mergeau, sau care erau prea complicate pentru un simplu utilizator. ITnewz.ro vă oferă o metodă foarte simplă și rapidă, pe care o poate folosi oricine.

Instalarea Android 4.0 pe Windows se face in sase pasi simpli?

1.Pentru început, trebuie să download-ați Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru VirtualBox, și o puteți face accesând acest link (direct link pentru descărcare).

2. Apoi, trebuie să aveți instalat pe PC VirtualBox. Acesta este gratuit și îl puteți descărca liber pentru Windows de aici (aici pentru descărcare directă).

3. După ce ați descărcat Android 4.0 de pe acel link(fișierul are 88MB) și ați instalat VirtualBox(90MB) trebuie să dezarhivați folderul Android-v4 pe care îl găsiți în fișierul Android-v4.7z (așa se numește arhiva).

 4. După ce l-ați dezarhivat deschideți fișierul Android-v4.vbox. 

5. După ce acesta se va monta în VirtualBox, porniți.

 6. Apoi îl lăsați să ruleze și va porni. Cam așa va arăta:

 

Despre Autor

Un puști pasionat de IT, de web design și de tot ceea ce se întîmplă nou în lumea IT. Un mare fan Apple, și al lui Steve Jobs! Stay hungry, stay Foolish! Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

  1. zeus 26/07/2012 at 11:31 - Reply

    Problema vine la comunicarea cu masina virtuala cand vine vorba de debugging pentru aplicatii.

    E mai tricky.

Postează un comentariu: