Interviu cu Mark Zuckerberg în 2005 [Video]

Publicat pe 8 feb. 2014 - 13:34 de Mîrzac Iulian

The Facebook logo is pictured at the Facebook headquarters in Menlo Park

După cum ați văzut deja Facebook a împlinit 10 ani  bănuiesc ca deja v-ați făcut videoclipul cu cele mai importante evenimente ale voastre ! Mie personal mi se pare extraordinar de mult 10 ani și momentan rețeaua de socializare încă se ține destul de bine pe picioare chiar dacă există semne ca lumea pare că și-ar pierde interesul pentru ea compania are profit de 1.5 Miliarde de dolari pentru 2013, o creștere de 76% în raport cu anul precedent și jumătate din profit a venit din reclamele afișate pe terminale mobile (smartphone sau tabletă).

Tot ca o părere personală cred ca rețeaua de socializare și-a mai pierdut puțin din fani datorita reclamelor foarte multe din News Feed motiv pentru care Facebook ar renunța în curând la aceasta metoda de promovare a postărilor. În special tinerii renunță la rețeaua de socializare pentru că utilizează servicii mult mai simple precum Snapchat, Viber și alte servicii asemănătoare pentru comunicare cu cei mai apropiați.

Videoclipul de mai jos îl arată pe Mark Zuckerberg la 20 de ani in anul 2005 când rețeaua de socializare purta numele TheFacebook si era destinată inca studentilor din facultati din America si aveau de gand sa o lanseze pentru universitatile din Europa. Se poate observa din interviu că Mark nu avea o viziune prea largă a ceea ce urma să devina Facebook și ce impact ar urma să aibă asupra întregii lumi.

Sunt sigur că v-ați găsit și voi foști colegi de I-VIII pe Facebook :P.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: