EA Hackathon 2014 în Bucuresti

Publicat pe 6 feb. 2014 - 21:58 de Mîrzac Iulian

EA Sport - Hackathon

Nu știu cât de familiarizați sunteți cu hackathon-urile însă mai mult ca sigur dacă ești programator atunci ai auzit de acest tip de concurs în care programatori individuali sau echipe de programatori intră într-o competiție în care fiecare va crea o aplicație sau un prototip pentru o aplicație după ideea proprie. Este după cum v-ați dat seama format din combinarea cuvintelor hack și marathon și vrea sa sublinieze ca evenimentul poate dura de la 24h pana la câteva zile timp în care echipa trebuie sa creeze ceva palpabil.

Code Wars așa cum EA și-a denumit propriul eveniment hackathon va fi bazat pe echipe, poți veni cu o echipă de maximum 5 programatori (inclusiv cu tine) sau poți să-ți formezi una la eveniment dacă nu ai deja una.

Ce trebuie să faceți ?

Echipa ta va trebui sa construiască cel mai bun joc sau aplicație pentru o platforma mobilă folosind orice tehnologie web open-source. Ca evenimentul sa nu fie foarte monoton cei de la EA vor interveni în anumite momente pentru a propune mini competiții la care veți putea participa separat sau pe care  puteți sa le ignorați pentru a putea sa va concentrați pe task-ul principal.

Când se desfășoară evenimentul ?

22 Februarie 2014 – Deschiderea la ora 8:30 AM

Unde se desfășoară EA Hackathon 2014 ?

La sediul Electronic Arts București de lângă stația de Metrou Petrache Poienaru. Vezi harta de mai jos.

Înscrierile se pot face la adresa următoare:

Pentru cele mai frecvente întrebări consultați următorul link:

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: