Un adolescent de 16 ani a transformat o camioneta pe benzina intr-una electrica

Publicat pe 29 ian. 2008 - 0:02 de Mîrzac Iulian

Un adolescent pe nume Andrew Angelloti — membru al forumului Ecomodder — in varsta de 16 ani, a reusit sa modifice o masina de tip pick-up (camioneta) marca Mazda din anul 1988, astfel in cat sa mearga numai pe baza de energie electrica. Suma de care s-a folosit pentru a reusi acest modding a fost de 6000 $, bani pe care i-a castigat muncind ca paznic daca va puteti imagina (acum ne vine in minte vorba aia America tara tuturor posibilitatilor).          Dupa cum spune Andrew, masina poate atinge o viteza maxima de 55 Mph, si o distanta de 40 mile pe incarcare si are o acceleratie care „nu e chiar asa de rea”. Puterea motorului obtinuta este de 60 cai putere,cu un motor electric de 9 inci.

Pentru multi dintre noi probabil ca acestea ar fi de ajuns, dar Andrew lucreaza deja la a doua masina o Toyota Tercel din 1992 si vrea sa atinga viteze si mai mari adaugand un motor mai mare. Cine zicea ca adolescentii din ziua de azi sunt lenesi ?

Linkul catre blogul lui personal e greenflightev.blogspot.com 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: