Integrare mai bună Periscope – Twitter

Publicat pe 13 ian. 2016 - 8:14 de Mîrzac Iulian

Periscope

Periscope a fost lansat de Twitter, imediat ce alte companii au lansat un serviciu de live streaming instant cum este Meerkat. Asta s-a întâmplat acum un an, cu o diferență de o lună pentru lansarea Meerkat și de 2 luni pentru Periscope. Și totuși parcă după lansare lipsea ceva.

Începând de astăzi va porni automat un videoclip Periscope când dai peste el pe Twitter wall, fie live, fie înregistrat. Nu vă faceți griji nu va porni și sunetul automat însă este făcut să-ți poți da seama direct din imagini ce se transmite live acolo.

Dacă dorești să-l vezi fullscreen și cu sunet atunci nu va trebui decât să apeși pe videoclip. Deci va fi integrat streaming-ul în postare.

Nu sunt mare fan al acestor aplicații, însă mi se par utile dacă chiar este nevoie să transmiți live ceva și să rămână și înregistrat.

Pentru început update-ul vine pe iOS, iar în curând va veni și pe Android, dar nu a fost stabilită o dată pentru asta.

Mai jos este un demo.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: