Electronic Arts oferă serviciu de gaming cu plata lunară

Publicat pe 13 ian. 2016 - 8:47 de Mîrzac Iulian

Origin - Abonament Lunar

Au loc schimbări mari în industria de gaming. Origin serviciul care aparține de Electronic Arts și care este un sistem de distribuție de jocuri online (comparabil cu Steam – doar ca acolo sunt mai multe jocuri). Origin oferă un nou serviciu pe bază de abonament lunar în care vei putea să jocuri oricând dorești pentru 5$.

Nu este disponibil pentru România, să stăm liniștiți deocamdată, dar serviciile pe bază de abonament prind și la noi din ce în ce mai mult.

Jocurile accesibile vor fi cele din „EA Vault” care include 15 cele mai populare jocuri EA. Battlefield Hardline, Dragon Age: Inquisition, Battlefield 3 și 4 și ultima versiune SimCity. EA promite oricum că numărul jocurilor va crește, pentru ca serviciul să fie cât se poate de atractiv pentru gameri chiar și cu jocuri care nu sunt produse de EA.

Unele jocuri vor funcționa și offline atât timp cât periodic utilizatorii se vor reconecta la Internet.

Serviciul este exclusiv disponibil pe Windows.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: