Ingress pentru iOS lansat în App Store!

Publicat pe 18 iul. 2014 - 19:54 de Mîrzac Iulian

Ingress

Google invită persoanele care au un dispozitiv iOS să intre în Joc. Dacă nu ați mai auzit de Ingress aflați că este un joc care folosește baza de date google maps și locația proprie pentru a crea o lume virtuală a viitorului. Trebuie să te deplasezi în viața reală către niște portaluri (piețe sau puncte comune unde oamenii se intersectează), pe care le hackuiești și obții puncte sau diferite obiecte.

E foarte interesant să vezi ca se potrivește cu ce e în realitate (mă refer la hărți aici și la mediul în care se desfășoară jocul). În joc trebuie sa i te alături rezistenței sau populației care dorește controlul tuturor oamenilor de pe Planetă cu ajutorul unei substanțe numită „Exotic Matter” rezultată din experimentele care de altfel se desfășoară în realitate la CERN la Geneva.

Versiunea de Android a fost în Decembrie lansată și a primit o mare atenție din partea fanilor acestui tip de joc (un fel de treasure hunt). Jocul a fost pînă acum disponibil unui public limitat dar de acum puteți să vă jucați cu toții. Acum depinde și cât vă place ideea jocului, eu încă experimentez în joc.

Ingress iOS

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: