Google Analytics primește aplicație pentru iOS

Publicat pe 20 iul. 2014 - 16:16 de Mîrzac Iulian

Google Analytics iOS

Le-a luat ceva timp până să facă o aplicație și pentru iOS o aplicație care să ne ofere rapoarte din Analytics însă deja ne-am învățat cu Google, lansează după mult timp și pentru iOS versiunile aplicațiilor lor. Aplicația o poți downloada chiar acum, este disponibilă la nivel global, este optimizată pentru iPhone sau iPod Touch, însă eu aș fi văzut-o mai utilă pentru iPad, probabil s-au uitat și la numărul de utilizatori iPhone vs iPad nu doar la utilitate.

În aplicație selectați contul, domeniul și view-ul de pe care doriți să citiți raportul. Am găsi în meniu doar următoarele secțiuni: Overview, Real-Time, Audience, Acquisition, Behaviour și Conversions.

Sunt sigur că cei care lucrați cu Analytics zilnic veți aprecia această aplicație foarte mult, aplicațiile precedente neoficiale nu funcționau așa cum te așteptai întotdeauna.

Google Analytics | App Store

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

1 Comentariu până acum. Spune-ți părerea.

Postează un comentariu: