Houseparty – apelezi simultan 7 persoane

Publicat pe 19 oct. 2016 - 8:52 de Mîrzac Iulian

houseparty

Vă mai amintiți de Meerkat ? Aplicația cu care poți face live video-streaming pe Internet. Ei bine de curând cei de la Meerkat au lansat o nouă aplicație bazată tot pe video-streaming numai că nu este făcută pentru a distribui public conținut video. Cu Houseparty poți apela pana la 7 alte persoane simultan. Este asemănător cu Facetime pe iOS sau Google Allo pe Android, numai că îți permite să vorbești cu mai multe persoane simultan.

Aplicația este foarte utilă pentru prieteni aflați la mare distanță pentru că puteți face întâlniri online. Studenții o folosesc – raportează compania – pentru stabilirea unor întâlniri sau chiar pentru a-și face temele împreună. Statistica lor arată că utilizatorii revin în aplicație, nu și-au pierdut interesul.

Numărul de utilizatori este raportat deja la un milion în SUA și alte zone ale lumii.

Am testat aplicația și se pare că este nevoie și de o conexiune bunicică pentru a avea un flux constant video și audio, dar sunt sigur că vor mai finisa aplicația. Acum va depinde și de voi să convingeți prietenii să își instaleze Houseparty.

Este oarecum simplă de utilizat. După ce ai prietenii în listă le semnalizezi printr-un buton sub formă de emoticon că vrei să vorbești și fiecare trebuie să accepte în telefon conversația.

 

 

 

Puteți descărca aplicațiile accesând pentru iOS sau Android link-urile de pe site-ul lor Houseparty.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: