Noua Gama GPS Mio Spirit ajunge în România

Publicat pe 19 oct. 2016 - 8:34 de Andrei Crisan

mio-spirit-8500-lm

Mio Technology a lansat noua gamă de echipamente GPS Mio Spirit 2016. Multe despre evenimentul de lansare nu sunt de spus, dar renumele Mio Technology merită menționat, ei reprezintă liderul pieței autohtone de dispozitive GPS și fac parte din compania MiTAC International Corp.

Nu am spus lucrurile astea despre Mio doar de dragul de a adăuga cuvinte articolului (pentru asta este partea pe care o citești acum), dar trebuie să conștientizăm despre cine vorbim și să ne punem întrebarea: de ce sunt lideri?

Am rezolvat la viața mea foarte lungă destule probleme de mate (rezolvări logice ne mințeau profesorii), dar niciuna nu a fost mai logică decât răspunsul la întrebarea anterioară: Mio investește în experiența utilizatorului, iar acest răspuns este demonstrat de produsele din gama Spirit.

Astfel, vorbim despre câteva funcții care transformă GPS-ul într-un adevărat partener de drum:

  • IQ RoutesTM – Un sistem ce are la bază culegerea de informații de la milioane de șoferi pentru a optimiza ruta calculată, astfel încât utilizatorii să călătorească mai rapid și mai eficient. Astfel, pe lângă predicția asigurată de inteligența artificială există date real-time direct de la colegii de drum.
  • LearnMe ProTM – Sistemul LearnMe Pro are la bază monitorizarea propriului stil de condus, astfel încât să adapteze ruta la preferințele șoferului. Prin urmare, orice rută generată este personalizată, astfel se oferă mai mult decât un simplu sistem GPS.
  • Asistență la Parcare – Funcție care afișează parcări disponibile pe o rază de un kilometru pentru o oprire planificată.
  • Asistență Încadrare pe Bandă – Numele acestei funcții este destul de sugestiv cu privire la acțiunea pe care o face, dar trebui menționat efortul pe care Mio l-a depus spre asigurarea unei experiențe complete, de la stabilirea unei rute potrivite în funcție de condițiile de trafic și stilul de condus al șoferului la încadrarea pe bandă pentru a ușura efortul depus de conducător și până la oprirea automobilului.
  • Modelele Mio Spirit 8500 FEU, 8670 FEU și 8670 Truck FEU dispun de actualizarea gratuită a hărţilor de maximum patru ori pe an

Alături de funcțiile anterior menționate se mai găsesc multe altele printre care: vizualizare 3D, ghidare în tuneluri, etc. Noile dispozitive GPS dispun de un ecran HD de 6,2’ / 15,74cm panoramic și tactil.

Gama este destinată celor care călătoresc des, transportă marfă, etc. Pentru detalii tehnice suplimentare puteți vizita: www.mio.com/ro_ro, iar prețurile pornesc de la 699 de lei.

Despre Autor

Mă cheamă Andrei, dar nu mă duc de obicei. Am (18+√4) ani (sper ca se înțelege ca am făcut mate - info și mi-a folosit). În prezent sunt student la Marketing la A.S.E și la Informatică în cadrul UniBuc. Sunt curios, critic, îndrăzneț (sau tupeist pe românește) și nu în ultimul rând mai bun ca mine, în fiecare zi. Facebook

Postează un comentariu: