GTA San Andreas lansat oficial pe iOS

Publicat pe 13 dec. 2013 - 18:44 de Mîrzac Iulian

GTA San Andreas

Rockstar games a anuntat de curand ca va aduce in curand Grand Theft Auto: San Andreas pe telefoanele mobile. Cred ca putini sunt care nu l-au jucat, si stim cu totii de ce-l iubim: pentru ca este jocul in care poti sa faci tot ce-ti trece prin cap ! Astazi compania anunta disponibilitatea lui pe platforma iOS, dar evident nu pe toate dispozitivele mobile.

Initial compania a observat reactiile utilizatorilor de telefoane mobile dupa ce au portat GTA 3 si GTA: Vice City si pe telefoanele mobile  jocul fiind downloadat de un numar mare de utilizatori. Asta confirma succesul enorm pe care toata seria GTA l-a avut inca de la prima versiune. Eu am jucat toate versiunile si atu-ul principal a fost libertatea de miscare si faptul ca puteai sa nu mai urmezi „firul povestii” daca doreai si te duceai si-ti faceai de cap.

San Andreas a fost primul pas catre o lume si mai vasta trecand de la nu doar un oras ci la trei orase in care se desfasura actiunea !

Jocul se gaseste evident in iTunes si este compatibil de la iPhone 4S, iPod Touch 5G, si iPad 2 in sus.

La downloadat cineva sa ne spuna cum este in comparatie cu varianta PC / Consola ?

Download

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: