Vesti bune: YouTube Live pentru toata lumea !

Publicat pe 13 dec. 2013 - 19:14 de Mîrzac Iulian

Youtube Live

Daca ai un cont de YouTube si nu ai probleme cu el (aici ma refer sa nu fi fost atentionat ca ai continut asupra caruia nu ai drepturi de difuzare) de acum inainte poti face transmisiuni Live ! Da ai citit bine, de acum poti sa-ti faci emisiunea ta, poti sa transmiti un meci, un concert poate, in principiu orice continut video dar numai sa respecti termenii si conditiile YouTube.

Meniu Youtube Live Events

Optiunea va fi activata tuturor conturilor in saptamanile urmatoare, noua ni s-a activat deja si din meniu se pare ca poti alege sa transmiti live ori prin intermediul webcam-ului de la calculator / laptop, ori sa folosesti un echipament mai bun, eventual profesionist.

Youtube Live Events

Optiunea o poti gasi accesand Video Manager, si ar trebui sa fie a doua optiune din sub meniul din stanga. Pentru ca transmisia Live sa fie cat mai usoara cei de la Google sau gandit sa-ti  ofere si o pagina cu cele mai bune practici atunci cand te pregatesti pentru un eveniment Live, asadar vezi pagina cu sfaturi / tutoriale.

YouTube Live va face transcodarea in propriile servere pentru a oferi continutul pentru diferite dispozitive: PC / tableta / telefon mobil in cat mai multe rezolutii posibile ( ex. FullHD sa poata fi vizualizat si pe un smartphone mai slab).

Se pare ca permite utilizarea mai multor camere pentru a oferi mai multe unghiuri de vizibilitate din cadrul evenimentului oferit Live. Vei primi statistici cu ce rezolutii au fost cel mai mult accesate, de unde au urmarit transmisiunea precum si ce unghiuri au preferat sau cat de mult s-au uitat.

Multiple camera angles are supported, as are closed captions and ad inserts. Stats can also be tracked for live streams, allowing you to filter stats such as what resolution viewers streamed in, how long they watched, and where they watched from.

Voi va dati seama ce ar putea sa insemne asta de acum incolo pentru protestele din toata lumea ? Pungesti, YouTube Live are putea cea mai buna solutie !

Voi la ce va ganditi sa faceti transmisiuni Live !?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

4 Comentarii până acum. Spune-ți părerea.

 1. edy2014 22/05/2014 at 14:52 - Reply

  Cum, unde intru?

  • Mîrzac Iulian 22/05/2014 at 18:28 -

   Poti intra in Video Manager, iar în meniul din dreapta vei gasi butonul Live Events exact cum vezi in imaginea de mai sus.

 2. Mîrzac Iulian 03/01/2014 at 17:30 - Reply

  Salut Edy,

  Este posibil sa fi iesit din termenii si conditiile stricte ale Google. Si de asta poate nu ti se aproba unele facilitati din YouTube. Acceseaza toate linkurile de ajutor pe care le gasesti din dreptul statusurilor pentru contul tau.

  Sper sa te ajute.

 3. edy 01/01/2014 at 01:04 - Reply

  Mie nu imi apare live event, si bulina aceea e gri nu e verde

Postează un comentariu: