Google pregateste o tableta de 149$ [zvon]

Publicat pe 19 mart. 2012 - 17:54 de Mîrzac Iulian

De ceva timp publicatiile online vorbesc despre o tableta sub brandul Google. Se pare ca aceasta ar urma sa fie construita de ASUS insa nu se stie foarte multe despre acest subiect. Zvonul a pornit si de la faptul ca Eric Schmidt a declarat in Decembrie pentru un ziar Italian ca Google are in plan lansarea in urmatoarele 6 luni a unei tablete dintre cele mai performante.

Toata lumea si-a pus intrebarea daca va folosi platforma Tegra 3 cu procesor quad-core insa un alt zvon aduce informatii si despre pretul sau de vanzare care ar urma sa fie situat undeva intre 149-199 $, ceea ce ne duce cu gandul la un procesor dual-core mai degraba. Producatorul ASUS ales de companie pare a fi „batut in cuie” iar productia acesteia ar trebui sa inceapa in luna Aprilie.

Ideea de la care s-a pornit a fost de a aduce un competitor pentru Amazon Kindle Fire care se vinde la 199$.

Numele tabletei nu este cunoscut insa sunt sanse mari ca acesta sa aiba legatura tot cu familia Nexus.

Dupa cum vedem ca degurg lucrurile tableta ar urma sa fie lansata prin luna Mai la CTIA sau la sfarsitul lunii Iunie in San Francisco la Google I/O.

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: