Nokia lucreaza la o tableta

Publicat pe 18 mart. 2012 - 9:21 de Mîrzac Iulian

Marko Ahtisaari seful departamentului de design al companiei finlandeze a confirmat ca se lucreaza la o tableta. Pana acum informatia era doar un zvon precum ca Nokia lucreaza la o tableta cu Windows 8 si procesor dual-core Qualcomm care ar urma sa fie lansata in toamna acestui an.

„Lucram la acest aspect” a declarat Ahtisaari intr-un interviu acordat revistei finlandeze Kauppalehti Optio. Stephen Elop a declarat de nenumarate ori in cadrul unor conferinte de presa ca piata de tablete este foarte interesanta pentru companie insa Nokia trebuie sa se diferentieze cumva fata de competitie, sunt multe modele puternice: Apple precum si tablete cu Android. Alte informatii

nu au fost dezvaluite insa compania cu siguranta este foarte atrasa de acest segment.

Microsoft’s Windows 8 si versiunea pentru telefoane mobile denumita Windows Phone 8 – Apollo se asteapta sa aduca functionalitatea pe care o are un desktop/laptop cu Windows pe tablete, dar pastrand functii de apelare, si imprumutand in acelasi timp designul Metro.

Eu unul as fi foarte interesat de o asemenea tableta, multi utilizam Windows pe Desktop/Laptop , iar extinderea Windows si pe tableta ar fi binevenita.

 

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: