Ultimul update Google Maps iOS permite salvarea locului de parcare

Publicat pe 26 apr. 2017 - 9:30 de Mîrzac Iulian

Când te duci la cumpărături și oprești în grabă în parcarea unui mare centru comercial este posibil să uiți unde ai parcat mașina pentru că nu ai reținut sectorul și rândul locului de parcare. Aplicația îți permite acum să salvezi locul de parcare pe telefon.

Pe lângă faptul că îți arată locul de parcare îți reamintește și dacă cumva expiră timpul pentru locul de parcare pentru a nu fi nevoit să plătești mai mult.

Pentru a găsi opțiunea trebuie să apeși pe bulina albastră (locația ta actuală). Tot de acolo vei putea trimite locația ta în timp real cu o anumită persoană pentru un timp limitat sau nelimitat (dacă ai un prieten / prietenă mai posesiv(ă) ).

Adăugarea unui loc de parcare nou elimină pe cel setat anterior, probabil pentru a nu fi nevoit să faci management și pentru locurile de parcare.

Dacă vrei, din setări poți activa salvarea automată a locului de parcare prin aceeași metodă prin care și Apple Maps face asta. Adică dacă ești conectat în mașină prin Bluetooth sau USB atunci când se rupe legătura aplicația marchează locul de parcare automat.

Ți se pare utilă noua funcție din ultimul update Google Maps ? Folosești deja o funcție similară din smartphone ?

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: