Google lansează competitorul Apple Health

Publicat pe 29 oct. 2014 - 8:48 de Mîrzac Iulian

Google Fit

Google tocmai a lansat aplicația care intră în competiție cu Health de la Apple și S Health de la Samsung, aplicațiile care agregă toate informațiile de la utilizator prin senzorii de pe telefon sau de pe accesoriile cu senzori de puls, stres, nivel de oxigen în sânge, pe care le poartă. Google Fit a fost prezentată încă din luna Iunie la marele eveniment Google I/O dedicat dezvoltatorilor. Va putea fi utilizată de orice utilizator de Android 4.0 sau mai mult și poate fi descărcată acum.

Telefonul va înregistra odată instalată activitățile tale precum: alergat-ul, mersul, sau când mergi cu bicicleta. Poți să-ți setezi un țel pe care să-l atingi, fie că acela este o distanță pe care să o parcurgi, un număr de pași pe care să-l faci zilnic, sau un număr de calorii pe care să le arzi zilnic. Vei primi și recomandări pentru activitățile pe care le faci.

După cum spuneam la început se pot conecta accesorii produse de o mulțime de producători, sau chiar alte aplicații de fitness de la care să colecteze date despre activitățile tale sportive. Google Fit va fi compatibilă și cu accesoriile care folosesc Android Wear OS – evident. Puteți să vedeți informațiile din aplicație și în browser pe https://accounts.google.com/ServiceLogin?passive=1209600&continue=https://fit.google.com/&followup=https://fit.google.com/.

Download Google FitGoogle Fit 2

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele disponibile pe website, dar cel mai mult îmi place să fac review-uri la noi gadget-uri disponibile pe piață. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: