Leica lanseaza V-Lux 3 – un bridge super-zoom

Publicat pe 11 dec. 2011 - 8:25 de Mîrzac Iulian

Leica Camera AG a adaugat joi o noua camera foto in portofoliul sau. Leica V-Lux 3 este un bridge super-zoom cu senzor de imagine CMOS de 12.1 Megapixeli si zoom optic 24x. Conform companiei va fi disponibila din luna Ianuarie 2012 si va fi comercializata ca o alternativa la camerele foto DSLR entry-level.

Un lucru interesant este ca partea optica si tehnica din interior este aceeasi ca la Panasonic Lumix DMC-FZ-150. Amandoua au acelasi obiectiv Leica DC Vario-Elmarit cu 24x optic, 4.5-108mm f/2.8-5.2, si amandoua au capacitatea de a filma Full HD la 1080p cu 60Cps in format AVCHD.

Cateva din caracteristicile importante ale lui V-Lux 3 sunt: ecranul LCD de 3 inci se poate indrepta aproape in orice unghi posibil, fotografiere in rafala si un microfon stereo integrat.

Deci una peste alta performantele Leica V-Lux 3 ar trebui sa fie foarte apropiate sau la fel cu ale lui Panasonic Lumix DMC-FZ150, singurele modificari fiind bineinteles la design si la pret dar cel mai important garantia va fi extinsa cu inca 2 ani in loc de unul, iar in pachet veti primi softul Adobe Photoshop Elements si Premiere Elements pentru editarea fotografiilor si videoclipurilor. Amandoua vor putea fi downloadate de pe site-ul Leica Camera Web imediat dupa inregistrarea camerei cumparate.

Pretul la care se asteapta sa fie disponibila Leica V-Lux 3 este de 949$. Sunt curios daca cineva ar da de doua ori mai mult pentru garantia extinsa, cele doua programe de la Adobe si pentru brandul Leica.

Leica V-Lux 3

Leica V-Lux 3

Despre Autor

Sunt inițiatorul proiectului ITnewz.ro și scriu articole pe toate temele vizibile în meniu, iar cele mai importante sunt Review-urile la noile gadget-uri care ajung pe piața din Romania. Facebook | Twitter

Postează un comentariu: